Mitropolitul Vladimir Ferarii copy

După ce au făcut o jumătate de milion de împărtășanii, preoții din Moldova au făcut o listă a păcatelor pe care le comit moldovenii. Lista a fost centralizată la Mitropolia Moldovei care a făcut și un top al celor mai cunoscute păcate. Printre acestea este, desigur, preacurvia.

”Nu știm de ce, dar moldovenilor le place să preacurvească. Acestea este păcatul cel mai des întâlnit. Și știți că am descoperit asta în special la politicieni. De curând l-am împărtășat pe un politician, fost premier, care stă la închisoare, nu vă spun numele lui. Omul mi-a zis, părinte, am preacurvit. Ohoho și când a început a-mi înșira nume. Pe unele jurnaliste nici eu nu le știam. La un moment dat i-am zis, oprește-te, că eu nu sunt procuror”, a declarat mitropolitul Vladimir pentru redactorii moldovești.info.

Pe locul doi a ieșit păcatul hoției. Foarte mulți moldoveni s-au plâns că diavolul i-a îndemnat să fure. Pe locul trei este bârfitul. Moldovenii care au fost la împărtășanie s-au plâns că de când cu facebookul bârfesc prea mult. Un alt păcat foarte des al moldovenilor este lenea. Cam 10 la sută s-au confesat preoților că sunt mincinoși. Păcatele, cum ar fi cititul cărților, învățatul unor științe ateiste precum matematica și geografia sunt foarte rare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Mitropolitul-Vladimir-Ferarii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Mitropolitul-Vladimir-Ferarii-copy-300x300.jpgadminSocial
După ce au făcut o jumătate de milion de împărtășanii, preoții din Moldova au făcut o listă a păcatelor pe care le comit moldovenii. Lista a fost centralizată la Mitropolia Moldovei care a făcut și un top al celor mai cunoscute păcate. Printre acestea este, desigur, preacurvia. ”Nu știm de...

Comentează