Cimitir-Alegeri-copy-300x210

Republica Moldova a avea un recensământ al morților din cimitire. Este primul recensământ de acest fel din Europa. Evenimentul a fost comandat chiar de directorul general al Mitropoliei Moldovei. Potrivit mitropolitului Vladimir, toți morții vor fi numărați ca să se știe exact câți alegători din cimitire vor participa în acest an la alegerile prezidențiale.

”M-am întâlnit cu domnul Coordonator Executiv și cu boxeorul acela, șestiorca Coordonatorului. Am uitat cum îi zice. Nu, nu Costea. Ah, da, Iura Cecan. M-au întrebat câți oameni vor participa de la mine la alegeri. L-am întrebat dacă vii sau morți? Și mi-a zis, evident, că morții. Eu de unde să știu? Că noi nu plătim taxe pentru îngroparea moldovenilor, așa că nu știu pe câți am dus pe lumea cealaltă. Domnul Coordonator mi-a solicitat să fac un recensământ al morților din cimitire”, a declarat directorul general al Mitropoliei Moldovei.

Potrivit estimărilor, în fiecare an, la alegeri, participă între un milion și două milioane de morți. Numai din cimitirul Doina sunt vreo 500 de mii de alegători morți. Cel mai bătrân mort care participă la fiecare alegeri se numește Dănilă Apolinari, care a participat la războiul lui Ștefan cel Mare cu Osman Plașa. Dănilă Apolinari a votat la început cu rândunica, apoi cu secera și ciocanul, iar la ultimele alegeri a votat cu trei trandafiri, dar și cu steaua roșie. Mitropolitul Vladimir a dat asigurări că în continuare alegătorii morți sunt cei mai ascultători alegători și votează tot timpul așa cum trebuie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Cimitir-Alegeri-copy-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Cimitir-Alegeri-copy-300x210-300x210.jpgadminPolitic
Republica Moldova a avea un recensământ al morților din cimitire. Este primul recensământ de acest fel din Europa. Evenimentul a fost comandat chiar de directorul general al Mitropoliei Moldovei. Potrivit mitropolitului Vladimir, toți morții vor fi numărați ca să se știe exact câți alegători din cimitire vor participa în acest...

Comentează