marian-lupu-cimitir

Managerul General al Mitropoliei Moldovei a anunțat că din seara asta încep slujbele electorale în cimitirul Doina. Acesta susține că vor fi prezenți toți alegătorii lui Marian Pulu cu rezidența în cimitir. Nimeni nu va lipsi. Slujbele electorale vor avea loc în fiecare noapte, iar managerul Vladimir îi va descânta pe morți să voteze pentru stabilitatea de mormânt a Moldovei.

”Dumnezeu să mă ierte, dar Moldova este ca un mormânt. Politicienii de la putere au început deja să ne sape groapa și ne vor arunca acolo în curând. Așa că, să nu vă mirați de slujbele noastre electorale. Ne-am gândit și la o rugăciune specifică pentru astfel de alegători tăcuți. Domnul Marian Pulu a promis că va plăti slujbele noastre. În schimb, noi i-am promis domnului Pulu că îi vom trezi pe morți să meargă la alegeri. Avem și colivă electorală pentru ei”, a declarat directorul general al Mitropoliei Moldovei.

Iată incantația ZaPulu creată pentru votanții din cimitirele moldovenești: ”Cred intr-Unul Plahotniuc, Coordonatorul Atotțiitorul, făcătorul judecăților și al CNA-ului. Și într-Unul Domn Marian Pulu, șestiorca Lui Plahotniuc, Unul cu doi metri de bulbuci, Care din Voronin S-a făcut mai înainte de Partidul Democrat. Raider din Raider, Pulu adevărat din Plahotniuc adevarat, născut nu făcut, Cel de o Ființă cu Plaha, prin Care toate S-au furat. Care pentru noi oamenii și pentru a noastră sărăcire, a furat un miliard din bănci și S-a înfruptat de la BNM și S-a facut oligarh.”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-Cimitir.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-Cimitir-300x300.jpgadminSocial
Managerul General al Mitropoliei Moldovei a anunțat că din seara asta încep slujbele electorale în cimitirul Doina. Acesta susține că vor fi prezenți toți alegătorii lui Marian Pulu cu rezidența în cimitir. Nimeni nu va lipsi. Slujbele electorale vor avea loc în fiecare noapte, iar managerul Vladimir îi va descânta pe morți...

Comentează