Toți enoriașii din Moldova au pus mână de la mână, sărăcie de la sărăcie pentru a-i cadona un cadou lui Vladâka. Bătrânii din toată țara știau slăbiciunea mitropăritului pentru mașini de lux și au adunat bani din pensii care să-i cumpere directorului general al SRL Mitropăria Moldovei un BMW. Cadoul nu l-a bucurat pe mitropărit.

Ce, bre, acesta este BMW? Ce asta-i mașină? Mie nu-mi place deloc culoarea asta, nu-mi scoate în evidență ochii și nici aurul de pe mine. Vroiam ceva de culoare teomnaia. Nu are nici încălzire în scaune, iar suta de kilometri o atinge în doar 10 secunde și nu în 5 cum îmi place mie. Cel mai rău este că nu are kalonci puternice să ascult 99 de cumătri sau piesa mea preferată de la Carla’s Dreams, Pohui”, s-a arătat nemulțumit de cadou mitropăritul Vladimir, directorul general al SRL Mitropolia Moldovei.

Enoriașii promit că anul viitor îi vor cumpăra un BMW cu toate solicitările. Guvernul a și anunțat că va opri direct din pensiile moldovenilor câte o sută de lei ca să-i cumpere directorului SRL Mitropolia Moldovei BMW-ul dorit. Valorea este cunoscut pentru apetitul mare pentru mașini de lux. Acesta are deja în colecția sa 69 de Ferrari, Mărsădăs și nenumărate BMW-uri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Mitropolitul-Vladimir-Ferrari.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Mitropolitul-Vladimir-Ferrari-300x300.jpgadminSocial
 Toți enoriașii din Moldova au pus mână de la mână, sărăcie de la sărăcie pentru a-i cadona un cadou lui Vladâka. Bătrânii din toată țara știau slăbiciunea mitropăritului pentru mașini de lux și au adunat bani din pensii care să-i cumpere directorului general al SRL Mitropăria Moldovei un BMW....

Comentează