Sunetul ciudat auzit astăzi de locuitorii capitalei nu are nicio legătură cu pregătirea în caz de atacul iminent al Rusiei, explică autoritățile de la Chișinău. Potrivit șefului poliției capitalei, sunetul ca de sirenă a fost de fapt chiotul puternic al managerului Mitropoliei Moldovei. Acesta a terminat de numărat banii lăsați de credincioșii care au pupat moaștele și s-a bucurat foarte tare.

”SRL Mitropolia Moldovei aduce sincere mulțumiri enoriașilor. Eu, managerul Vladimir anunț că după ce credincioșii au pupat moaștele aduse din Rusia și au plătit pentru asta, s-au strâns jumătate de milion de euro. Moaștele au fost de foarte bună calitate. Unii credincioși au fost să le pupe de două ori. Le-a plăcut. Cât despre banii strânși, banii niciodată nu sunt prea mulți. Noi la SRL Mitropolia Moldovei avem mari cheltuieli, mari nevoi materiale care așteaptă să fie rezolvate”, spune managerul Vladimir.

Din banii strânși după Festivalul Moaștelor, Mitropolitul Vladimir și-a plătit deja vacanța din acest an din Turcia, pe care o va petrece cu verișoara sa. Ba mai mult, a reușit chiar să-și repare și mașina, un Ferarri ultimul model cumpărat de la Italia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Mitropolit-Profit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Mitropolit-Profit-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Sunetul ciudat auzit astăzi de locuitorii capitalei nu are nicio legătură cu pregătirea în caz de atacul iminent al Rusiei, explică autoritățile de la Chișinău. Potrivit șefului poliției capitalei, sunetul ca de sirenă a fost de fapt chiotul puternic al managerului Mitropoliei Moldovei. Acesta a terminat de numărat banii...

Comentează