Preot cadelnita copy

Mai mulți specialiși în deslușirea misterelor creștine au găsit o explicație pentru rituarile de exorcizare desfășurate în fiecare noapte în mănăstirea din Saharna. Potrivit specialiștilor de la Gender Doc, călugării folosesc din greu cadelnițele cu un miros extrem de plăcut. Oamenii de știință au studiat în laborator conținutul acestor cadelnițe.

”Spre surprinderea noastră am descoperit că călugării ard în cadelnițe cânepă. Ceea ce la oraș noi numim Marihuana. Câteva grame din aceasta substanță este suficientă să-i facă pe oameni să râdă, să plângă, să urle. Nu este de mirare că vin atât de mulți oameni la slujbe. Și noi o să ne ducem, dacă tot e gratuit”, a declarat specialistul în Canabis, Joint Heroinovici.

Deși recunosc că au cele mai spectaculoase exorcizări din Moldova, călugării mănăstirii Saharna susțin că cânepa o cultivă pentru a-și face haine din ea. Canabisul pus să ardă în cadelnițe este doar pentru a alunga moliile din haine.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Preot-cadelnita-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Preot-cadelnita-copy-300x300.jpgadminSocial
Mai mulți specialiși în deslușirea misterelor creștine au găsit o explicație pentru rituarile de exorcizare desfășurate în fiecare noapte în mănăstirea din Saharna. Potrivit specialiștilor de la Gender Doc, călugării folosesc din greu cadelnițele cu un miros extrem de plăcut. Oamenii de știință au studiat în laborator conținutul acestor...

Comentează