Politisti mita copyÎn sfârșit s-a aflat cum au reușit cei care au protestat duminică în centrul Chișinăului să rupă cordoanele de polițiști și să ajungă în fața Parlamentului. Potrivit unor imagini filmate cu drona, de protestatari s-au apropiat câțiva polițiști care i-au întrebat dacă vor să se lase mai moale ca să poată sparge cordonul.

”Erau polițiști din aceștia care stau pe drumuri cu flajokul. Polițiști rutieri. Și ne-au cerut câte 50 de euro de căciulă dacă vrem să rupem cordonul. Ne-am schidănit între noi, pațanii, le-am dat banii și polițiștii s-au trântit pe jos când ne-am apropiat. Am fugit de ei și am ajuns în fața Parlamentului. Numai că acolo erau alți polițiști. Nu am avut să le dau și nu am trecut”, se plânge protestatarul Vasile Tupoiu.

Organizatorii protestelor le-au cerut celor care vor veni în centrului Chișinăului să aibă mai mulți euro în buzunare data viitoare, dar și niște boabe de Pedigree pentru câinii polițiștilor, care s-au învățat și ei cu mita.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Politisti-mita-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Politisti-mita-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit s-a aflat cum au reușit cei care au protestat duminică în centrul Chișinăului să rupă cordoanele de polițiști și să ajungă în fața Parlamentului. Potrivit unor imagini filmate cu drona, de protestatari s-au apropiat câțiva polițiști care i-au întrebat dacă vor să se lase mai moale ca...

Comentează