O tânără de la USM a ajuns cunoscută în toată lumea după ce Cartea Recordurilor Guiness a desemnat-o ca fiind cea mai urâtă câștigătoare a unui concurs de frumusețe. Tânăra, originară din Șoldănești, a fost aleasă de curând Miss USM, iar fotografiile sale au fost publicate pe facebook. Așa a ajuns în atenția celor care scriu Cartea Recordurilor, spun specialiștii.

”Miss USM este atât de urâtă, încât dacă o duci în Ucraina se termină războiul, că fug toți soldații. Miss USM este atât de hidoasă, încât după ce o văd, timp de un an, copii se trezesc din somn speriați. Și, în final, miss USM este așa de pocită, încât părinții ar fi vrut să o abandoneze, dar au refuzat-o toate orfelinatele”, au anunțat reprezentanții Cărții Recordurilor.

Rectorul USM susține că locul 1 la miss USM nu a fost cumpărat. ”Nimeni nu a vrut să câștige urâțenia aia locul 1. Problema a fost că anul acesta am introdus o regulă: participantele la Miss trebuie să fie virgine. Așa că au venit toate urâtele și strâmbele. Într-un final am găsit 10 fete virgine în toată universitatea și, cum erau extrem de hidoase, scopul concursului s-a schimbat: nu a mai trebuit să alegem una frumosă, ci una mai puțin urâtă”, spune Virgin Penisescu, rectorul USM.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Miss-USM-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Miss-USM-copy-150x150.jpgadminMonden
O tânără de la USM a ajuns cunoscută în toată lumea după ce Cartea Recordurilor Guiness a desemnat-o ca fiind cea mai urâtă câștigătoare a unui concurs de frumusețe. Tânăra, originară din Șoldănești, a fost aleasă de curând Miss USM, iar fotografiile sale au fost publicate pe facebook. Așa...

Comentează