Miss ULIM Protest copy

Cea mai nouă membră a platformei DA este una dintre cele mai frumoase missuri din Moldova. Vorbim miss ULIM, cunoscută întregii lumi după ce s-a dezbrăcat pe o mașina foarte scumpă. Aceasta a primit sarcina de partid să atragă cât mai mulți susținători care să vină și să protesteze non-stop în Piața Marii Adunări Naționale.

”Sunt sigură că voi atrage foarte mulți susținători. Chiar în această seară mi-am adus un cort. L-am montat aici, în piață. Și vă avertizez că o să dorm în el. Cred că ați văzut pozele cu mine pe mașină. Trebuie să știți că așa cum m-am pozat, așa dorm”, a declarat provocator miss ULIM de pe scena protestului.

Între timp, ca să-și șteargă păcatele pentru că a cântat la concertul Unite de la Moldexpo, Natalia Gordienko a anunțat la rândul ei că vrea să vină în PMAN, lângă prietena sa, miss ULIM, ca să atragă și mai mulți susținători de partea platformei DA.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Miss-ULIM-Protest-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Miss-ULIM-Protest-copy-300x300.jpgadminMonden
Cea mai nouă membră a platformei DA este una dintre cele mai frumoase missuri din Moldova. Vorbim miss ULIM, cunoscută întregii lumi după ce s-a dezbrăcat pe o mașina foarte scumpă. Aceasta a primit sarcina de partid să atragă cât mai mulți susținători care să vină și să protesteze non-stop...

Comentează