Felicia Munteanu la CNN copy

Detestată de toată lumea, în special de fetele foarte urâte din Chișinău, Felicia Munteanu, poreclită și Miss Ulim, a explicat într-un interviu pentru CNN de ce a acceptat să pozeze goală pe o mașină. Potrivit tinerei de 19 ani, taxa la ULIM este foarte mare, așa că avea nevoie de bani.

”Spre deosebire de cele 99 la sută dintre colegele mele, eu nu pot să fac bani așa cum fac ele. Eu sunt virgină și așa vreau să mă păstrez până la căsătorie, orice bărbat poate verifica virginitatea mea. Este reală. Dar cum sunt foarte frumoasă și foarte dorită, încerc să fac și eu niște bani ca să plătesc taxa la ULIM, care este foarte mare”, a explicat Miss ULIM într-un interviu acordat echipei CNN care a venit în țara noastră să facă un reportaj despre formarea Guvernului.

”Noi voiam să știm dacă se alege premierul, dacă se votează în Parlament, dar am realizat că suntem pe o pistă falsă, pe moldovenii îi interesează mai mult cum se fâțâie o studentă pe capota unei mașini decât cine o să fie prim-ministru. Așa că am schimbat în timp util subiectul”, spune corespondentul CNN pentru Europa de Est, Dick Get Laid.

Miss ULIM explică într-un interviu pentru CNN de ce a pozat goală: ”sunt virgină și nu pot să fac altfel bani”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Felicia-Munteanu-la-CNN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Felicia-Munteanu-la-CNN-copy-300x300.jpgadminMonden
Detestată de toată lumea, în special de fetele foarte urâte din Chișinău, Felicia Munteanu, poreclită și Miss Ulim, a explicat într-un interviu pentru CNN de ce a acceptat să pozeze goală pe o mașină. Potrivit tinerei de 19 ani, taxa la ULIM este foarte mare, așa că avea nevoie...

Comentează