Încă nu a început Miss World, dar tânăra noastră, câștigătoarea Miss Moldova, se bucură de un premiu important. Juriul care a văzut caseta cu Anastasia Iacub defilând au fost uimiți de intelectul fetei. Aceștia au declarat-o la unison cea mai proastă Miss din lume.

”Este așa de proastă, că atunci când deschide gura, încep să ragă vacile. Se pare că animalele o recunosc ca fiind una de-a lor. Ne pare bine să știm că nu a început concursul mondial și putem să dăm acest premiu important pentru Miss-urile din lume. Decizia noastra este una istorică pentru că nu am mai văzut o miss așa de tuparâlaia”, a declarat reprezentantul Miss World în Moldova, Insane Moron.

De regulă, decizia de a înmâna premiul de cea mai proastă Miss din lume este luată după ce juriul are un interviu cu toate fetele. De data aceasta, excepția a fost făcută pentru că tânăra moldoveancă a excelat la capitolul prostie. Mai proastă ca ea poate fi doar o piatră. Tânăra Miss a declarat deja că premiul o va ajuta să ajungă prima femeie premier din Republica Moldova, mai ales că nu are de gând să obțină nicio diplomă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Miss-Moldova-Proasta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Miss-Moldova-Proasta-copy-150x150.jpgadminMonden
Încă nu a început Miss World, dar tânăra noastră, câștigătoarea Miss Moldova, se bucură de un premiu important. Juriul care a văzut caseta cu Anastasia Iacub defilând au fost uimiți de intelectul fetei. Aceștia au declarat-o la unison cea mai proastă Miss din lume. ”Este așa de proastă, că atunci...

Comentează