Miss Bikini Strelet copy

Cunoscuta tânără miss Bikini 2015 din Moldova a rămas fără titlu și fără trofeul ”Bikini de aur”. Juriul i-a retras totul după ce în urma unui control ginecologic de rutină, un specialist a observat că tânăra nu mai este virgină. Scandalizați, cei din juriu i-au convocat pe părinții minorei Miss Bikini și i-au probozit că la 13 ani aceasta a început relațiile interumane.

”Noi promovăm abstinența. Dorința de împreunare trebuie să fie ținută în frâu până la căsătorie. Este inadmisibil ca o fată care apare în bikini, aproape dezbrăcată pe scena concursului nostru să aibă rușinea de fată mare pătată. Nu ne-a venit să credem ce-am aflat. Medicul ne-a spus că sub bikini, adică ața care înlocuiește chiloții, a umblat cineva cu șomeleagul învârtoșat. Bikini de aur nu ajung pe oricine”, a declarat la o conferință de presă președintele juriului, preotul Ioan Poalălungă, parohul bisericii ”Trei Ieroligarhi”.

Părinții minorei de 13 ani susțin că au avut grijă ca fata lor să nu umble prin discoteca Drive și că a fost o singură dată la Cocos. Ei nu-și explică unde ar fi putut păți rușinea. Așa că cer repetarea testului ginecologic. Părinții se bat cu cărămida în piept și susțin că este 69 la sută virgină.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Miss-Bikini-Strelet-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Miss-Bikini-Strelet-copy-300x300.jpgadminMonden
Cunoscuta tânără miss Bikini 2015 din Moldova a rămas fără titlu și fără trofeul ”Bikini de aur”. Juriul i-a retras totul după ce în urma unui control ginecologic de rutină, un specialist a observat că tânăra nu mai este virgină. Scandalizați, cei din juriu i-au convocat pe părinții minorei...

Comentează