Scandal uriaș la nunta vizitată de Vlad Plahotniuc. Mirii se plâng că după plecarea celebrului oligarh, banii puși pe masă de nuntași s-au evaporat ca și miliardul din bănci. Tinerii însurăței nu știu cum este posibil ca peste tot unde apare Coordonatorul Moldovei banii pur și simplu să dispară așa de ușor.

”Inițial ne-am bucurat că a venit. Știam că are borsetka cu el, deci ar fi trebuit să aibă bani, dacă tot s-a înfruptat din miliard. Dar ne-a dezamăgit, ne-a arătat că borsetka este goală și că a venit doar pentru campanie electorală. L-am hrănit, l-am omenit pe el, pe Țuțu și pe toți hăndrălăii. Când au plecat, am observat că Plaha avea borsetka burdușită. Noi ne-am distrat în continuare și nu am băgat de seamă plecarea lor, chiar ne-am bucurat. Când colo, banii puși de masă de nuntași nu erau”, a declarat mirele Leonea Iaibu.

Nu este prima dispariție de acest fel. Și oamenii care l-au primit pe Plahotniuc la hram se plâng că le-au dispărut tot, banii trimiși de rudele de peste hotare, dar și pensiile sau alocațiile pentru copii.

Extrem de speriați, moldovenii au anunțat că nu mai vor să-l primească pe Plahotniuc la petrecerile lor. Nu de alta, dar ca un semn rău, totul le dispare din buzunare și portofele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Vlad-Plahotniuc-nunta-dolari-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Vlad-Plahotniuc-nunta-dolari-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal uriaș la nunta vizitată de Vlad Plahotniuc. Mirii se plâng că după plecarea celebrului oligarh, banii puși pe masă de nuntași s-au evaporat ca și miliardul din bănci. Tinerii însurăței nu știu cum este posibil ca peste tot unde apare Coordonatorul Moldovei banii pur și simplu să dispară...

Comentează