igor-dodon-cimitir-panou-ruble-copy

O minune extraordinară a fost observată în această dimineață. Un panou electoral, în care apare Igor Dodon a început să izvorască ruble. Lângă panou s-au adunat imediat zeci de preoți, socialiști, dar și rezidenți ai cimitirului Doina. Văzând o asemenea minune, toți martorii lui Dodon s-au pus în genunchi și au început să se roage.

”Credem întru Unul Putin, Țarul Kremlinului, Făcătorul războiului din Ucraina și Siria. Și întru Unul Domn Dodon, Șestiorca lui Putin, Carele cu Plahotniuc S-a împrietenit mai înainte de toți vecii.  Avion din Avion, Dodon adevarat din Putin adevarat, manipulat, iară nu inventat; Cel de o ființă cu Putin, prin Carele toate s-au furat; Carele pentru noi moldovenii și pentru a noastra sărăcie, S-a pogorat din avion și S-a întrupat de la Miliard, Și S-a făcut oligarh; Și S-a făcut patron de televiziuni în zilele lui Plahotniuc și S-a stroit și S-a îmbogățit; ani la rând, dupa Scripturile jurnaliștilor de investigație”, s-au rugat adepții lui Dodon în glas.

Episcopul Mercela a pus o căldare sub panoul cu Igor Dodon din care curgeau ruble rusești. Banii astfel strânși vor fi folosiți pentru carburantul BMW-ului mitropăritului Vladimir, dar și pentru a plăti slugile episcopului Marcela care lucrează în castelul său din Bălți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Cimitir-panou-ruble-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Cimitir-panou-ruble-copy-300x300.jpgadminSocial
O minune extraordinară a fost observată în această dimineață. Un panou electoral, în care apare Igor Dodon a început să izvorască ruble. Lângă panou s-au adunat imediat zeci de preoți, socialiști, dar și rezidenți ai cimitirului Doina. Văzând o asemenea minune, toți martorii lui Dodon s-au pus în genunchi...

Comentează