Balti Renato Prosti copy

Situație nemaiîntâlnită în capitala de nord a țării. Un locuitor de aici a anunțat astăzi o chestie pe care nimeni nu o crede. Omul susține că l-ar fi văzut pe Renato Usatîi în carne și oase intrând și ieșind de câteva ori din primăria orașului. Bălțatul este atât de convins, încât episcopul de Bălți, Markel, a declanșat o anchetă ca să vadă dacă omul spune adevărul sau minte.

”Dacă mi s-ar fi spus că Iisus a pogorât din cer, dacă omul ar fi susținut că o navă extraterestră a aterizat pe primăria din Bălți poate că l-aș fi crezut. Dar cine este așa de nebun să-l creadă pe acest om că Renato Usatîi a apărut în Bălți. Știu, au existat niște zvonuri acum un an, că cică ar fi venit Renato, l-ar fi văzut unii. Dar eu vă mărturisesc că toate au fost niște minciuni. Dacă acest om dovedește că l-a văzut pe Renato la primăria din Bălți, este o minune de la Dumnezeu”, spune directorul general al Episcopiei Bălți, Markel.

Mai muți bălțați cred însă că individul care l-ar fi văzut pe Renato la primăria din Bălți avea Belaia Gareachka. Medicii susțin că nu este prima dată când Renato li se arată în față bețivilor din Bălți: ”așa a câștigat alegerile, l-au votat bețivii!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Balti-Renato-Prosti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Balti-Renato-Prosti-copy-300x300.jpgadminPolitic
Situație nemaiîntâlnită în capitala de nord a țării. Un locuitor de aici a anunțat astăzi o chestie pe care nimeni nu o crede. Omul susține că l-ar fi văzut pe Renato Usatîi în carne și oase intrând și ieșind de câteva ori din primăria orașului. Bălțatul este atât de...

Comentează