Igor Dodon a anunțat că a reușit să provoace cea mai mare minune din câte a existat vreodată pe muntele Athos. Acesta susține că în momentul în care se închina în fața unei icoane, aceasta a început să plângă cu lacrimi de euro. Și nu a fost totul, spune excitat Igor Dodon de la șocul producerii minunei.

”În momentul în care am atins icoana, aceasta a încetat brusc să mai plângă, iar imaginea s-a schimbat. Nu mai era icoana sfintei Bogorodițe. Pe icoană era imprimat chipul lui Vlad Plahotniuc. Imediat i-am rugat pe cei care erau cu mine să-mi facă o poză ca și cum mă simt excitat de fața lui Plaha. L-am sunat și i-am spus minunea, iar el a promis că îmi dă voie să mai aduc 30 de mii de sirieni în Moldova”, a anunțat Igor Dodon pe contul său de odnoklassniki.

Preoții de pe muntele Athos susțin că icoana este una specială și a fost adusă în biserici de călugării aifoniști. Icoana se numește ”Sfânta iCoană a Mincinoșilor” și a fost creată de mucenicul Stivă Jiobs. După ce te atingi de ea, iCoana îți arată exact câte minciuni ai spus. Iar în cazul lui Dodon a început să plângă și nu s-a mai oprit de plâns nici acum.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-cruce-icoana-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-cruce-icoana-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon a anunțat că a reușit să provoace cea mai mare minune din câte a existat vreodată pe muntele Athos. Acesta susține că în momentul în care se închina în fața unei icoane, aceasta a început să plângă cu lacrimi de euro. Și nu a fost totul, spune...

Comentează