Shorheienii care au mers astăzi pe plaja lacului de la Shorhei au fost martorii unei minuni extrem de minunate. Aceștia au văzut cum pluteau pe suprafața apei mii de bancnote de 100 de dolari. Oamenii, cu mic cu mare, au sărit în apă și au adunat bancnotele, le-au uscat și le-au dus la schimburile valutare. Explicația minunii de pe iazul de la Shorhei nu a întârziat să apară.

”Oameni buni, nu vă sperrriați. Nu este nimic spețialna. Am amenajat totul ecalogic. Totul este naturalina. Wai Fai-ul este bun și lucrează. Este absaliut narrrmalina să aparrră dolarrri pe apă pentru că este de la miliardul pe carrre l-am furrrat și l-am vârrrât în lac. Voi ce crrredeți? Că totul se face așa de uShorrr? Nihrrrena. Eu am vârrrât mulți bani în lacul ista, iar acum aceștia ies la suprrrafață”, a declarat Ilan Shor, primarul orașului Shorhei.

Când au auzit de minune, mai mulți procuorori CNA, împreună cu procuoroarea Adriana BețiShor, cu care Ilan Shor este veriShor, au dat năvală pe lac costumați în scafandri și au început să cerceteze fundul iazul. Manevră greșită. Shorheienii au scos deja toți banii și au mers să cumpere orez din magazinele sociale ale lui Shor.

Ceea ce nu știu procuororii, este că ar trebui să sape și pe plajă, că și acolo au fost băgați bani. Mai mult, ar trebui să sape și în parcarea aeroportului Internațional Ilan Shor din Chișinău, unde au fost băgați alți bani din miliardul furat, dar și în alte câteva locuri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Dolari-pe-apă.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Dolari-pe-apă-300x300.jpgadminFinanțe
Shorheienii care au mers astăzi pe plaja lacului de la Shorhei au fost martorii unei minuni extrem de minunate. Aceștia au văzut cum pluteau pe suprafața apei mii de bancnote de 100 de dolari. Oamenii, cu mic cu mare, au sărit în apă și au adunat bancnotele, le-au uscat...

Comentează