Ilan Shor Icoana Monezi copy

Minune maximă la Shorhei. Moldovenii nu vor mai râde acum de shorheieni și de liderul lor spiritual. Asta după ce icoana lui Ilan Shor instalată în Mănăstirea din Orhei a început să izvorască euro și dolari. Încântați de această minune, shorheienii stau acum la coadă la icoană pentru a strânge bani. Cei care au protestat în Chișinău stau în față și au adunat câte o căldare de lacrimi ale lui Shor.

”Nu știm de unde vin banii, nici nu ne interesează. Știm doar că sfântul mucenic Ilan Shor a început să ne dea bani prin intermediul icoanei sale. Este tatăl nostru cel din ceruri care ne veghează și ne aruncă care și unde poate bani. Ce trebuie să faci este să vii în fața icoanei, să bați mătănii și încep să curgă euro și dolari”, a declarat fana lui Shor, Galea Iobtvoimati.

Desigur, shorheienii se pot ruga și la sfânta Jasmin, numai că icoana nu le dă bani, ci le ia. De altfel, de când a revenit Ilan Shor în Shorhei, au fost observate mai multe minuni în sat. Din robinete nu mai curge rugină, ci lapte și miere. O vacă a fătat 3 viței, iar în copacii de perje din Shorhei au început să crească banane și apelisine.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Ilan-Shor-Icoana-Monezi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Ilan-Shor-Icoana-Monezi-copy-300x300.jpgadminSocial
Minune maximă la Shorhei. Moldovenii nu vor mai râde acum de shorheieni și de liderul lor spiritual. Asta după ce icoana lui Ilan Shor instalată în Mănăstirea din Orhei a început să izvorască euro și dolari. Încântați de această minune, shorheienii stau acum la coadă la icoană pentru a...

Comentează