Preoții SRL Mitropolia Moldovei își plâng de milă și bat mătănii ca martorii lui Shor. Aceștia trimit blesteme pe urmele lui Igor Dodon pentru că le-a stricat toate icoanele din Catedrală. Prezikul a reușit minunea asta doar stând lângă ele.

”Când se apropia Dodon de vreo icoană, se auzea un tronset ciudat, crăpa ceva. Noi nu am fost atenți, că suntem atenți la numărat banii. Noroc că a venit pe la noi Alina Zotea să-și ierte păcatele și a observat că toate icoanele se spărgeau lângă Dodon”, a declarat managerul general al SRL Mitropolia Moldovei.

Una din explicațiile științifice pentru care au crăpat icoanele este faptul că Igor Dodon este fost comunist. Altă explicație este că Dodon îi iubește pe sirieni și îi folosește pentru a speria moldovenii. Desigur, cel mai supărat este managerul Vladimir. Acesta este nevoit să-și vândă unul din BMW-uri ca să refacă toate icoanele. Cea mai scumpă icoană este Mucenicul Plaha, Desfăcătorul de Minuni. Acesta i-a cerut boss-ului său, patriarhul Kirusha să nu-l mai lase pe prezikul Dodon să intre în biserici.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-Athos-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-Athos-copy-300x300.jpgadminSocial
Preoții SRL Mitropolia Moldovei își plâng de milă și bat mătănii ca martorii lui Shor. Aceștia trimit blesteme pe urmele lui Igor Dodon pentru că le-a stricat toate icoanele din Catedrală. Prezikul a reușit minunea asta doar stând lângă ele. ”Când se apropia Dodon de vreo icoană, se auzea un...

Comentează