Nici SRL Mitropolia Moldovei nu a văzut o astfel de minune extraordinară. Aceasta a avut loc chiar la Shorhei, în celebra localitate din Moldova cu cei mai proști alegători. Minunea s-a produs chiar în momentul deschiderii parcului de distracție Shorheiland.

Oamenii au fost martorii unei minuni extrem de minunate. Au văzut cum pluteau pe suprafața apei din piscine mii de bancnote de 100 de dolari. Cu mic cu mare au sărit în apă și au adunat bancnotele. Explicația minunii de pe iazul de la Shorhei nu a întârziat să apară.

”Oameni buni, nu vă sperrriați. Nu este nimic spețialna. Am amenajat totul ecalogic. Totul este naturalina. Wai Fai-ul este bun și lucrează. Este absaliut narrrmalina să aparrră dolarrri pe apă pentru că e de la miliardul pe carrre l-am furrrat și l-am vârrrât în lac. Voi ce crrredeți? Că totul se face așa de uShorrr? Nihrrrena. Eu am vârrrât mulți bani în parrrrcul ista de distrrrracție, iar acum banii furrrrați ies la suprrrafață”, a declarat Ilan Shor, primarul orașului Shorhei.

Când au auzit de minune, mai mulți procuorori CNA, împreună cu procuoroarea Adriana BețiShor, cu care Ilan Shor este veriShor, au dat năvală în piscine costumați în scafandri și au început să cerceteze fundul iazul. Manevră greșită. Shorheienii au scos deja toți banii și au mers să cumpere orez din magazinele sociale ale lui Shor.

Ceea ce nu știu procuororii, este că ar trebui să sape și în parcarea aeroportului Internațional Ilan Shor din Chișinău, unde au fost băgați alți bani din miliardul furat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Shorheiland-1-1024x570.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Shorheiland-1-300x300.jpgadminSocial
Nici SRL Mitropolia Moldovei nu a văzut o astfel de minune extraordinară. Aceasta a avut loc chiar la Shorhei, în celebra localitate din Moldova cu cei mai proști alegători. Minunea s-a produs chiar în momentul deschiderii parcului de distracție Shorheiland. Oamenii au fost martorii unei minuni extrem de minunate. Au...

Comentează