O adevărată minune s-a produs în localitatea de baștină a lui Igari Dandon. Prezikul Moldovei a apărut într-un mod complet neașteptat pentru sadoveni, care au akhooyt când au văzut minunea. Aceștia au chemat imediat preotul satului, mitropăritul și mulți alți ciudici pentru a duce minunea la papor.

”Mergeam pe drum, veneam de la bar și am căzut. Când m-am ridicat, eram murdar de balegă. M-am uitat mai bine și nu mi-a venit să cred, în balega rămasă pe jos apăruse chipul prezikului nostru Igari Dadon. Am crezut că mi se pare, pentru că mi se întâmplă să mă apuce Belaya Gareachka. Dar l-am chemat pe Talean, drugul meu. Aista s-a uitat și a zis că și lui i se pare că în balegă apare fața prezikului nostru mult iubit”, a declarat Leonea Iaibu, consătean de-al lui Igari Dadon și verișor cu prezikul Moldovei.

Mitropăritul și preotul satului au ridicat balega și au dus-o pentru sfințire la Costiujeni. Balega va fi declarată moască și urmează să fie pupată de toți admiratorii lui Igari Dadon. Printre admiratori sunt, desigur, și cei 30 de mii de sirieni.

La mulți ani, domnule prezik. Îți urăm să încerci să fii măcar un pic președinte și să nu rămâi doar la stadiul de prezik. Și suntem sinceri când îți urăm la mulți ani. Pur și simplu, ești o sursă inepuizabilă pentru pamfletele noastre.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Balegă-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Balegă-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
O adevărată minune s-a produs în localitatea de baștină a lui Igari Dandon. Prezikul Moldovei a apărut într-un mod complet neașteptat pentru sadoveni, care au akhooyt când au văzut minunea. Aceștia au chemat imediat preotul satului, mitropăritul și mulți alți ciudici pentru a duce minunea la papor. ”Mergeam pe drum,...

Comentează