Acum câteva zile Liuda Ghimpu i-a trimis o scrisoare lui Dumnezeu. Din păcate, scrisoarea a fost trimisă prin Poșta Moldovei, așa că a ajuns foarte și foarte târziu și, culmea, la o adresă greșită: spitalul Costiujeni, palatka 69. Din fericire, poștașul a găsit adresa corectă, iar Liuda Ghimpu s-a declarat ahrenit complet când a văzut că Dumnezeu i-a răspuns la scrisoare.

Ahrenit este puțin spus. Eu chiar am akhuit. Cum să-mi răspundă Dumnezeu la scrisoare? Inițial am crezut că iar nu mi-am luat pastilele, așa că m-am dus la Alina și am rugat-o să-mi citească scrisorica. Ea, săracă, își pansa genunchiul, dar m-a ajutat. Era un mesaj foarte scurt. Am lăcrimat profund. Așa am înțeles că Dumnezeu există“, a declarat Liuda Ghimpu în fața unei adunături de PL-iști. 

Liuda Ghimpu le-a fluturat scrisorica și a citit mesajul de acolo. Iată ce se spunea în scrisoarea de la Dumnezeu: “Liuda, blea, zaibal cu scrisorile tale. Nehrena ție huitaua asta? Tu nu știi unde să mă găsești? Pe Cantemir, la GBC.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/img_6723.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/img_6723-300x300.jpgadminSocial
Acum câteva zile Liuda Ghimpu i-a trimis o scrisoare lui Dumnezeu. Din păcate, scrisoarea a fost trimisă prin Poșta Moldovei, așa că a ajuns foarte și foarte târziu și, culmea, la o adresă greșită: spitalul Costiujeni, palatka 69. Din fericire, poștașul a găsit adresa corectă, iar Liuda Ghimpu s-a...

Comentează