Statuie Stefan cel Mare pipi copy

O nouă minune pune pe jar credincioșii din Moldova. Chiar în ziua în care s-au împlinit 511 ani de la moartea lui Ștefan cel Mare, monumentul marelui Voievod a început să izvorască un lichid străveziu. Suprinzător, dar lichidul curge de sub mantaua domnitorului, iar experții de la Academia de Științe a Moldovei au stabilit că este… urină.

”Indubitabil și fără echivoc vă spunem că este urină. Nici nouă nu ne venea să credem când au ieșit datele de laborator, așa că am gustat lichidul. Da, urină. Este cu adevărat o minune ca un monument să aibă capacitatea fiziologică de a micționa sau urina”, spune academicianul Gheorghe Duca.

Deocamdată cazul extrem de curios este cercetat de Academie împreună cu SRL Mitropolia Moldovei. Din primele cercetări se pare că urinarea a început în momentul în care de monumentul lui Ștefan cel Mare s-au apropiat Igor Dodon, Zina Greceanîi. Experții cred că reacția statuiei este una firească și normală.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Statuie-Stefan-cel-Mare-pipi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Statuie-Stefan-cel-Mare-pipi-copy-300x300.jpgadminSocial
O nouă minune pune pe jar credincioșii din Moldova. Chiar în ziua în care s-au împlinit 511 ani de la moartea lui Ștefan cel Mare, monumentul marelui Voievod a început să izvorască un lichid străveziu. Suprinzător, dar lichidul curge de sub mantaua domnitorului, iar experții de la Academia de...

Comentează