Mitropolia Moldovei a anunțat o nouă minune pe care își dorește să o canonizeze. Pe peretele unei celule din Penitenciarul numărul 13 a apărut chipul lui Vlad Plahotniuc. Potrivit zăcilor care stau în această închisoare, minunea s-a produs după ce s-a făcut reparație în celule.

”După ce am făcut reparație în celulă am aruncat niște agheasmă, așa cum se polojește la pațani kankretnâe. Se pare că niște picături au ajuns și pe peretele proaspăt șcaturit. Am vrut să le șterg. Când colo, ce să văd? Chipul lui Plaha. Inițial am crezut mi se pare, dar i-am chemat pe koreșii mei și mi-au confirmat. Plaha”, a declarat Filea, hoțul în lege, care stă închis în penitenciarul numărul 13.

Vlad Plahotniuc neagă însă că chipul lui ar putea apărea pe pereții penitenciarului 13. Acesta susține că este o înscenare și pentru a scăpa de astfel de credințe neortodoxe, s-a convertit la islam. Și-a schimbat și numele cu această ocazie în Vlad P-Alah-otniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/img_1827.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/img_1827-300x300.jpgadminSocial
Mitropolia Moldovei a anunțat o nouă minune pe care își dorește să o canonizeze. Pe peretele unei celule din Penitenciarul numărul 13 a apărut chipul lui Vlad Plahotniuc. Potrivit zăcilor care stau în această închisoare, minunea s-a produs după ce s-a făcut reparație în celule. ”După ce am făcut reparație...

Comentează