Chirtoaca Ghimpu in tren copy

Miniștri, deputați, primarul Chișinăului au fost martorii unei minuni unice pentru Căile Ferate din Moldova. La inaugurarea liniei între Chișinău și Iași pe un geam al trenului a apărut harta României Mari. Dorin Chirtoacă susține că a fost primul care a văzut-o.

”Ca de obicei, unde mă uit o văd. Era harta, pe geam. Lumea îmi zice că sunt sărit de pe fix că văd doar hărți. Dar de data asta l-am rugat pe unchi să se uite. S-a uitat. Cică, da, harta. S-au uitat și alți chleni de vază ai Partidului Liberal. Toți ca unul au văzut harta”, a declarat Dorin Chirtoacă entuziasmat.

Din păcate, Mihai Ghimpu nu a reușit să-și facă un selfie cu harta României Mari. Când își pregătea telefonul Nokia 3310 pentru o poză, cineva a aruncat o piatră și a spart geamul. ”Piu-piu, bonjur maman. Mâna Moscovei a aruncat piatra”, a strigat patronul Partidului Liberal. Noroc însă că piatra era și ea în forma României Mari. Minunea nu a ajutat însă deloc trenul, care s-a stricat din nou.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Chirtoaca-Ghimpu-in-tren-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Chirtoaca-Ghimpu-in-tren-copy-300x300.jpgadminSocial
Miniștri, deputați, primarul Chișinăului au fost martorii unei minuni unice pentru Căile Ferate din Moldova. La inaugurarea liniei între Chișinău și Iași pe un geam al trenului a apărut harta României Mari. Dorin Chirtoacă susține că a fost primul care a văzut-o. ”Ca de obicei, unde mă uit o văd....

Comentează