Ștefan член Mare ne-a răzbunat tot neamul. Marele Voievod a demonstrat că poate să se pișe pe Igor Do-Deorganâi chiar dacă este monument. A reușit să o facă în timpul depunerii de flori, când oamenii au asistat la o adevărată minune. Prohabul lui Ștefan член Mare s-a deschis de la sine, iar Marele Voievod s-a pișat drept pe preșervativul Igor Do-Deorganâi. În timp ce jetul de urină curgea s-a auzit și o voce ca un tunet.

”Blea, moldoveni, a trebuit să mă întorc eu din mormânt să fac ceea ce trebuia să faceți voi mai demult. Do-Deorganâi să se ducă să fie prezident sau preșervativ la transnistreni și la sirieni, nu la moldoveni. Că eu nu v-am apărat țara de turci, tătari sau ruși ca voi să o lăsați pe mâna unui gandon. Scuzați-mi limbajul, dar nu mai pot să rabd așa o batjocură. Stau aici pe postament,, văd stabilizdețul ista și ahuiesc de voi. De acum înainte o să mă piș pe toți cei care sunt de vină pentru stabilizdețul din Malldova”, a tunat și a fulgerat vocea care venea dinspre monumentul lui Ștefan член Mare.

Igari Do-Deorganâi a plecat rușinat de la fața locului, iar moldovenii adunați în fața monumentului au chiuit de bucurie și au strigat: ”Ștefane, Măria Ta, pe Dodon noi ne-am pișa, Dar nu ne lasă Plaha!”

Ștefan член Mare le-a promis moldovenilor că dacă într-un an nu fac nimic cu Plaha, Dodon, Ghimpu și alți politicieni care distrug Moldova, va coborî chiar el de pe postament și le va tăia la toți capul.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Stefan-cel-Mare-pisa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Stefan-cel-Mare-pisa-copy-300x300.jpgadminPolitic
Ștefan член Mare ne-a răzbunat tot neamul. Marele Voievod a demonstrat că poate să se pișe pe Igor Do-Deorganâi chiar dacă este monument. A reușit să o facă în timpul depunerii de flori, când oamenii au asistat la o adevărată minune. Prohabul lui Ștefan член Mare s-a deschis de...

Comentează