Ștefan член Mare ne-a răzbunat tot neamul. Marele Voievod a demonstrat că poate să se pișe pe Igor Do-Deorganâi chiar dacă este monument. A reușit să o facă în timpul depunerii de flori, când oamenii au asistat la o adevărată minune. Prohabul lui Ștefan член Mare s-a deschis de la sine, iar Marele Voievod s-a pișat drept pe preșervativul Igor Do-Deorganâi. În timp ce jetul de urină curgea s-a auzit și o voce ca un tunet.

”Blea, moldoveni, a trebuit să mă întorc eu din mormânt să fac ceea ce trebuia să faceți voi mai demult. Do-Deorganâi să se ducă să fie prezident sau preșervativ la transnistreni și la sirieni, nu la moldoveni. Că eu nu v-am apărat țara de turci, tătari sau ruși ca voi să o lăsați pe mâna unui gandon. Scuzați-mi limbajul, dar nu mai pot să rabd așa o batjocură. Stau aici pe postament,, văd stabilizdețul ista și ahuiesc de voi. De acum înainte o să mă piș pe toți cei care sunt de vină pentru stabilizdețul din Malldova”, a tunat și a fulgerat vocea care venea dinspre monumentul lui Ștefan член Mare.

Igari Do-Deorganâi a plecat rușinat de la fața locului, iar moldovenii adunați în fața monumentului au chiuit de bucurie și au strigat: ”Ștefane, Măria Ta, pe Dodon noi ne-am pișa, Dar nu ne lasă Plaha!”

Ștefan член Mare le-a promis moldovenilor că dacă într-un an nu fac nimic cu Plaha, Dodon, Ghimpu și alți politicieni care distrug Moldova, va coborî chiar el de pe postament și le va tăia la toți capul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Stefan-cel-Mare-pisa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Stefan-cel-Mare-pisa-copy-300x300.jpgadminPolitic
Ștefan член Mare ne-a răzbunat tot neamul. Marele Voievod a demonstrat că poate să se pișe pe Igor Do-Deorganâi chiar dacă este monument. A reușit să o facă în timpul depunerii de flori, când oamenii au asistat la o adevărată minune. Prohabul lui Ștefan член Mare s-a deschis de...

Comentează