O minune a zguduit Republica Moldova. Chiar în ziua în care s-au împlinit 690 de ani de la moartea lui Ștefan cel Mare, monumentul marelui Voievod a început să izvorască un lichid străveziu. Suprinzător, dar lichidul curge de sub mantaua domnitorului, iar experții de la Academia de Științe a Moldovei au stabilit că este urină.

”Indubitabil și fără echivoc vă spunem că este urină. Nici nouă nu ne venea să credem când au ieșit datele de laborator, așa că am gustat lichidul. Da, este urină. Este cu adevărat o minune ca un monument să aibă capacitatea fiziologică de a micționa sau urina”, spune academicianul Leonea Iaibu de la Institutul de Ginecologie a Bărbatului.

Cazul extrem de curios este cercetat de Institut împreună cu SRL Mitropolia Moldovei. Din primele cercetări se pare că urinarea a început în momentul în care de monumentul lui Ștefan cel Mare s-a apropiat Igor Dodon. Experții cred că reacția statuiei este una firească și normală, pentru că oricui îi vine să urineze când îl vede pe Dodon. Chiar și unei statui. Monumentul a urinat atât de puternic, încât jetul a ajuns fix pe chelia prezikului Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Stefan-cel-Mare-urina-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Stefan-cel-Mare-urina-Dodon-copy-300x300.jpgadminPolitic
O minune a zguduit Republica Moldova. Chiar în ziua în care s-au împlinit 690 de ani de la moartea lui Ștefan cel Mare, monumentul marelui Voievod a început să izvorască un lichid străveziu. Suprinzător, dar lichidul curge de sub mantaua domnitorului, iar experții de la Academia de Științe a...

Comentează