Cantar Piata Centrala copy

Minune inexplicabilă în Piața Centrală din capitală. Un cântar a început din senin să le arate clienților greutatea corectă, spre disperarea vânzătorului. Cumpărătorii au făcut coadă la cântarul dreptății nu doar pentru a-și cântari produsele, ci și să se închine în fața miracolului nemaiîntâlnit. Unele babe bisericoase chiar au sărutat cântarul ca pe moaște. “Nu am mai văzut un cântar corect în viața mea. Este o minune de la Dumnezeu”, spune cu lacrimi de bucurie în ochi Baba Varga, pensionară din capitală.

Pe de altă parte proprietarul cântarului corect se arată foarte îngrijorat. “Cred că de la aghiazmă i se trage. Ieri am vărsat din greșeală niște apă sfântă pe el și de atunci nu greșește greutatea nici măcar cu un gram. M-am chinuit să-l fac să fie în rând cu lumea, să dea o eroare de cel puțin o jumătate de kil, dar el arată în continuare corect greutatea. Mă gândesc serios să-l arunc pentru că dacă nu falimentez, sigur mă omoară ceilalți vânzători”, spune vânzătorul Vasile Talcioc.

Ca să nu deruteze cumpărătorii, administratorii pieții centrale i-au sugerat insistent lui Vasile Talcioc să-și închidă taraba până cumpără un cântar normal.

adminFinanțe
Minune inexplicabilă în Piața Centrală din capitală. Un cântar a început din senin să le arate clienților greutatea corectă, spre disperarea vânzătorului. Cumpărătorii au făcut coadă la cântarul dreptății nu doar pentru a-și cântari produsele, ci și să se închine în fața miracolului nemaiîntâlnit. Unele babe bisericoase chiar au...

Comentează