Maia Sandu pe cort copy

Protestul platformei DA din PMAN a primit binecuvântare de sus. Ca dovadă este o minune care a apărut chiar în centrul orășelului DA. Minunea a fost descoperită de un tânăr protestatar când ieșea din cortul tinerei miss ULIM. Cu ochii încă lipiți de somn, protestatarului nu i-a venit să creadă ce vede.

”M-am pus în genunchi și am țipat. De la țipătul meu a ieșit din cort și miss ULIM, îmbrăcată ca de fotosesiune. S-au adunat mai mulți bărbați să se uite la miss ULIM, dar eu le-am arătat minunea. Pe cort apăruse fața Maiei Sandu. Atunci miss ULIM s-a închinat în fața minunii, iar toți polițiștii care ne păzeau, oricât de răi erau, au oftat din adâncul inimii. Ne-am dat seama în acel moment că e o minune”, spune Vasile Tupoiu, din satul Zarâta Nouă.

Pânza de pe cortul tinerei miss ULIM a fost sfâșiată și dusă în catedrală. Oamenii vor putea pune aici bani pentru martorii Maiei. Cu banii adunați, martorii Maiei vor cumpăra camere de supraveghere pe care le vor instala în cortul tinerei miss ULIM.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Maia-Sandu-pe-cort-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Maia-Sandu-pe-cort-copy-300x300.jpgadminPolitic
Protestul platformei DA din PMAN a primit binecuvântare de sus. Ca dovadă este o minune care a apărut chiar în centrul orășelului DA. Minunea a fost descoperită de un tânăr protestatar când ieșea din cortul tinerei miss ULIM. Cu ochii încă lipiți de somn, protestatarului nu i-a venit să creadă ce...

Comentează