Minune extraordinar de minunată în fața Catedralei din centrul Chișinăului. După ce florile s-au ofilit, pe covorul Silviei Bradu a apărut fața coordonatorului Moldovei, Vlad Plahotniuc. Silvia Bradu susține că minunea s-a produs singură și nimeni nu a vrut ca florile să se ofilească ca și cum să apară fața coordonatorului. Directorul General al SRL Mitropolia Moldovei a propus trecerea lui Vlad Plahotniuc în rândul sfinților.

”Așa ceva nu s-a mai întâmplat în Moldova. Este o minune cum nu am mai văzut. Este imaginea Moldovei. Uscat, scumpă, cu bani aruncați pe flori și rupți la chiloți. Iar peste tot domină fața maiestuoasă a coordonatorului nostru drag. Ne bucurăm mult să vedem această minune și am cerut ca florile să nu mai fie mutate niciunde. Ne plac așa uscate și cu fața domnului Plaha acolo. O să ne rugăm și o să transformăm covorul într-o minune”, a declarat directorul general al SRL Moldova, Vlad.

Publika WC a organizat rapid o transmisiune în direct, iar jurnaliștii, anal-iștii și bleagherii partidului au venit să se închine la covorul care a devenit icoană datorită feței lui Vlad Plahotniuc. Aceștia au o singură problemă. Cer ca în zonă să fie instalat și o statuie cu fundul coordonatorului ca să aibă ce pupa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Covor-Catedrala-chip-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Covor-Catedrala-chip-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminSocial
Minune extraordinar de minunată în fața Catedralei din centrul Chișinăului. După ce florile s-au ofilit, pe covorul Silviei Bradu a apărut fața coordonatorului Moldovei, Vlad Plahotniuc. Silvia Bradu susține că minunea s-a produs singură și nimeni nu a vrut ca florile să se ofilească ca și cum să apară...

Comentează