Încă o minune s-a produs în Republica Moldova. Nu este la fel de mare ca cea în care a dispărut ca prin minune miliardul și nimeni nu a fost prins, dar trebuie să o consemnăm. Chișinăuienii povestesc că astăzi noaptea, în jurul orei 25 și 69 de minute, un panou de propagandă cu fața lui Igor Dodon a început să izvorască cu balegă de porc.

”Eu mergeam pe lângă panourile domnului prezik și mă uitam să nu dau în gropi, să nu mă zapeezdesk de o butcă sau să nu-mi fure vreun deputat banii din buzunar. Nu am fost atent ce s-a întâmplat, dar am trecut din greșeală pe dede-supt la panou. Când colo, mi-a căzut în cap o bălegoaică, adică caca de porc de mi-a umplut gluga. A început să pută foarte tare a porc și mi-am dat seama că este de la panoul prezikului, că alt porc nu am văzut în preajmă”, a declarat un cunoscut chișinăuian, Leonea Iaibu.

Potrivit martorilor, din Igor Dodon curgea balegă de porc cu nemiluita. Așa că aceștia au chemat popii să se uite la panou. Popii au confirmat minunea.

Mitropăritul Valodea, directorul general al SLR Mitropolia Moldovei promite să sfințească panoul și i-a cerut deja lui Igor Dodon câte un milion de lei pentru sfințirea fiecărui panou sfânt. Panourile vor fi transformate astfel în icoane, iar cei 30 de mii de sirieni, martorii lui Dodon, se vor putea ruga în voie la fiecare panou.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Panou-balega-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Panou-balega-copy-300x300.jpgadminPolitic
Încă o minune s-a produs în Republica Moldova. Nu este la fel de mare ca cea în care a dispărut ca prin minune miliardul și nimeni nu a fost prins, dar trebuie să o consemnăm. Chișinăuienii povestesc că astăzi noaptea, în jurul orei 25 și 69 de minute, un...

Comentează