O nouă minune zguduie din temelii credința tinerilor moldoveni. Deși aceștia vin la biserică doar pentru a pune poze pe facebook, pentru a se însura sau pentru a-și boteza copiii pe care îi fac din greșeală, de curând, o tânără studentă de la ASEM s-a convins că religia există. Telefonul ei, un iPhone de ultimă generație, a început să scoată niște ulei ciudat imediat după ce și-a făcut câteva selfie-uri și a dat un check-in pe Facebook.

”Eram în biserică, la slujbă, mă plictiseam. Dădeam like-uri pe facebook la pozele mele de la mare de anul trecut. Vreo doi călugări îmi dădeau târcoale, dar nu i-am băgat în seamă. Apoi m-am speriat că i s-a aprins poșeta preotului, dar m-a liniștit mama, cică așa trebuie să ardă. De atâta plictiseală mi-am făcut niște selfie-uri și check-in. Când colo, mâna mi s-a umplut de un lichid ciudat, uleios”, spune Virginia Fachiu, studentă în anul 3 la ASEM.

Preoții care au examinat iPhone-ul susțin că s-a produs o minune. Telefonul a început să izvorască lacrimi de mir. Deocamdată reprezentanții bisericii nu au găsit o explicație pentru fenomen, mai ales că fata a recunoscut că nu mai este virgină din clasa a 9-a. Telefonul a fost instalat în biserică, pentru ca toți credicioșii să-l poată pupa și să se roage la el.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Selfie-Biserica-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Selfie-Biserica-copy-150x150.jpgadminSocial
O nouă minune zguduie din temelii credința tinerilor moldoveni. Deși aceștia vin la biserică doar pentru a pune poze pe facebook, pentru a se însura sau pentru a-și boteza copiii pe care îi fac din greșeală, de curând, o tânără studentă de la ASEM s-a convins că religia există. Telefonul...

Comentează