Maia Sandu nunta copy

Să vezi și să nu crezi. La Chișinău s-a deschis o casă de nunți de care nu s-a mai auzit niciodată. Femeia de afaceri care și-a numit casa de nunți ”Nunta Cinstită” dă asigurări că chelnerii săi nu fură nici mâncare, nici băutură. A reușit minunea după ce a pus camere de supraveghere peste tot, chiar și în toaletă unde merg chelnerii.

”Lumea zice că e o minune. Dar nu este. Este, dacă vreți, o minune a tehnologiei. Eu m-am inspirat din camerele de la BAC și am luat vreo două de acolo când am plecat din minister. Le-am pus peste tot, iar acum când este nuntă, stau și mă uit să nu fure mâncarea și băutura. Și clienții au acces la camere, se pot uita după nuntă să vadă să nu li se fi furat ceva. Evident, dacă îl văd prin pe vreun chelner, îl dau afară imediat”, a declarat femeia de afaceri Maia Sandu pentru redactorii moldovesti.info.

Din păcate casa de nunți are o problemă. De când au aflat că sunt monitorizați niciun chelner nu vrea să vină să muncească aici. Mai mult, ca această idee să nu fie preluată și de alte case de nunți, Sindicatul Chelnerilor au organizat un miting de protest în care au scandat lozinci împotriva Maiei Sandu. Chelnerii susțin că aceste camere le îngrădesc drepturile cetățenești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Maia-Sandu-nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Maia-Sandu-nunta-copy-300x300.jpgadminSocial
Să vezi și să nu crezi. La Chișinău s-a deschis o casă de nunți de care nu s-a mai auzit niciodată. Femeia de afaceri care și-a numit casa de nunți ”Nunta Cinstită” dă asigurări că chelnerii săi nu fură nici mâncare, nici băutură. A reușit minunea după ce a...

Comentează