Vlad Plahotniuc Rutiera copy

O minune care în Moldova nu poate avea loc a fost totuși consemnată astăzi în capitală. Martorii povestesc că au zărit un politician care a urcat într-o rutieră. Șocul a fost atât de mare încât câțiva pasageri au căzut din mers din rutieră. Cei care l-au văzut pe politician și-au făcut cruce și chiar au bătut mătănii.

”Doamne, Dumnezeule, m-ai ținut atâția ani pe pământ ca să văd această minune minunată. Un politician într-o rutieră. Nu pot să cred așa ceva. Este o mare minune. Acum pot să mor în pace. Noi am fost obișnuiți să-i vedem pe politicieni în Porsche, în BMW. Cum să coboare ei tocmai până la rutieră?”, s-a întrebat Baba Tanga, o vrăjitoare din Piața Centrală.

Rutiera a fost scoasă imediat de pe traseu și va fi dusă în fața Mitropoliei ca să se roage la ea puținii credincioși care cred într-un lucru așa de absurd. De altfel, minunea s-a lămurit între timp. După ce politicianul a ieșit din rutieră, toți pasagerii s-au plâns că le-au dispărut portofelele și telefoanele mobile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Vlad-Plahotniuc-Rutiera-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Vlad-Plahotniuc-Rutiera-copy-300x300.jpgadminPolitic
O minune care în Moldova nu poate avea loc a fost totuși consemnată astăzi în capitală. Martorii povestesc că au zărit un politician care a urcat într-o rutieră. Șocul a fost atât de mare încât câțiva pasageri au căzut din mers din rutieră. Cei care l-au văzut pe politician și-au făcut...

Comentează