Minune la Franzeluța. Un stol de lilieci și-a luat zborul de la fabrica de panificație, imediat după ce Managerul Mitropoliei Moldovei, ÎPS Vladimir a sfințit cozonacii și pasca.

”Se știe că dacă aghiazmă nimerește pe șoareci, aceștia în secunda doi se transformă în lilieci. Erau mulți șoareci care alergau speriați pe acolo. Acum nu mai sunt, acum șoarecii zboară”, spune mulțumit de isprava sa managerul Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Potrivit reprezentanților de la Franzeluța, de când Mitropolitul se oferă să sfințească pasca și cozonacul, compania a renunțat la deratizare.

”Când vedem că se înmulțesc prea tare șoarecii, chemăm repede Mitropolitul și îl rugăm să dea cât mai minuțios cu aghiazmă. Rezultatele sunt pe față. Nici un șoarece nu rămâne, toți își iau zborul. Decît cei de la deratizare cu chimicalele lor, mai bine preotul cu candela și aghiazmă”, subliniază Ion Cozonac, directorul comercial de la Franzeluța.

Potrivit directorului, șoarecii le crează multe probleme angajaților, intră prin aluat, le fură mâncarea și pentru că sunt atât de mulți, de multe ori oamenii se tem să mai vină la muncă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Franzeluta-Lilieci-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Franzeluta-Lilieci-copy-150x150.jpgadminSocial
Minune la Franzeluța. Un stol de lilieci și-a luat zborul de la fabrica de panificație, imediat după ce Managerul Mitropoliei Moldovei, ÎPS Vladimir a sfințit cozonacii și pasca. ”Se știe că dacă aghiazmă nimerește pe șoareci, aceștia în secunda doi se transformă în lilieci. Erau mulți șoareci care alergau speriați...

Comentează