Ingeniozitate maximă. Moldovenii își extind apartamentele chiar dacă stau la ultimul etaj. ”Cu lărgirea balcoanelor sprijinite în doi haragi nu mai miri pe nimeni. Eu mi-am făcut piscină, teren de tenis și un garaj. Să moară vecinii de invidie. O să-mi fac și un coteț pentru găini”, spune un moldovean dependent de extinderea apartamentului său de la ultimul etaj.

Potrivit autorităților locale, pentru obținerea autorizațiilor de extidere a locuițelor în aer, proprietarii trebuie să întrunească o calitate importantă.

Autorizația de lărgire a locuinței pe calea aerului poate fi primită în special de cei care au lucrat la Moscova în construcție. Ei reuşesc să păcăleasca lumea uşor că se pricep la toate construcțiile aberante”, a declarat pentru moldovesti.info arhitectul-șef al capitalei, Valentin Seismovici.

Pentru că prea mulți se extind pe calea aerului, metru pătrat suspendat nu va mai fi gratis, mită instituită oficial de primărie este de 1000 de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Apartament-Chisinau-modificat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Apartament-Chisinau-modificat-copy-150x150.jpgadminSocial
Ingeniozitate maximă. Moldovenii își extind apartamentele chiar dacă stau la ultimul etaj. ”Cu lărgirea balcoanelor sprijinite în doi haragi nu mai miri pe nimeni. Eu mi-am făcut piscină, teren de tenis și un garaj. Să moară vecinii de invidie. O să-mi fac și un coteț pentru găini”, spune un...

Comentează