Ion Sulă atacă din nou agricultorii. Potrivit ministrului agriculturii, protestatarii care au blocat circulația cu tehnică agricolă pe drumurile naționale nu sunt fermieri, ci niște țărani. Așa că nu merită nicio sulă, nici măcar să se discute cu ei.

”În loc să vină cu Porsche sau Maserati, ei au ieșit la șosea cu niște tractoare urâte, fix ca niște țărani. Nu stau de vorbă cu niște neciopliți sărăntoci. Pe cine interesează părerea lor. Lasa-i să protesteze, dacă nu au ce face. Nu le bagă nimeni Sula, adică pe mine, în coaste. Nu le dăm nicio sulă”, declară supărat ministrul agriculturii, Ion Sulă.

Și dacă la Căușăni, în mijlocul drumului național, stau zeci de tractoare, de-a lungul raionului Șoldănești țăranii au ieșit la protest cu carele cu boi pentru că în zonă nu există niciun tractor. Țăranii revoltați au prins deja un boier din raion, i-au luat pungile cu bani și l-au tras în țeapă. Din păcate, nimeni nu știe care sunt solicitările țăranilor din Șoldănești pentru că porumbelul poștaș trimis de ei a fost omorât în zbor, iar în zonă nu există încă telefoane.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Ion-Sula-si-taranii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Ion-Sula-si-taranii-copy-150x150.jpgadminSocial
Ion Sulă atacă din nou agricultorii. Potrivit ministrului agriculturii, protestatarii care au blocat circulația cu tehnică agricolă pe drumurile naționale nu sunt fermieri, ci niște țărani. Așa că nu merită nicio sulă, nici măcar să se discute cu ei. ”În loc să vină cu Porsche sau Maserati, ei au ieșit...

Comentează