Vești proaste pentru Silvia Bradu, proaspăta ministră a sănătății. Imediat după ce a jurat credință Parlamentului, Guvernului și lui Vlad Plahotniuc, ministra a fost internată de urgență în spital. Din păcate, aceasta va fi nevoită să stea chiar într-un spital moldovenesc.

”Noi nu suntem medici prea buni, pentru că am făcut medicina la fără frecvență și ne este greu să spunem ce boală are. Totuși, după primele analize ale postărilor de pe Facebook, putem spune ca are ceea ce rușii numesc Vaspalenia Hitrosti. Din păcate, a umblat prea mult cu iolka iarna, cu capul dezgolit și din cauza asta i s-a vaspalit hitrasteaua. Nu știm cum se spune bine în românește boala asta și nici nu știm cum să o tratăm”, a declarat medicul Leonea Iaibu.

Chiar dacă habar nu au ce să-i facă, medicii din spitalul moldovenesc i-ar cerut mită Silviei Bradu, așa cum se întâmplă în mod normal. Partea și mai proastă, pentru că a stat într-un spital moldovenesc, ministra s-a îmbolnăvit grav de altă maladia a politicienilor moldoveni. Despre ce este vorba? Potrivit doctorului în oligarhie, Vlad Plahotniuc, Silviei Bradu a început să-i ardă fundul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Silvia-Radu-Plahotniuc-Casatorie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Silvia-Radu-Plahotniuc-Casatorie-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vești proaste pentru Silvia Bradu, proaspăta ministră a sănătății. Imediat după ce a jurat credință Parlamentului, Guvernului și lui Vlad Plahotniuc, ministra a fost internată de urgență în spital. Din păcate, aceasta va fi nevoită să stea chiar într-un spital moldovenesc. ”Noi nu suntem medici prea buni, pentru că am...

Comentează