Schimbări majore în ministerul de interne. Andrei Năstase a semnat un ordin care a intrat imediat în vigoare. Ministrul de interne a redenumit penitenciarul 13. Acesta se va numi mai nou penitenciarul Plaha.

”Ne-am gândit să-l onorăm cum trebuie pe fostul coordonator al Moldovei și să numim o închisoare în cinstea lui Vlad Plahotniuc. Credem că merită să aibă cinstea asta. Mai ales că i-am spus de prea multe ori că aici îi va fi casa. Acum vrem să ne ținem de cuvânt”, a declarat ministrul de interne Andrei Năstase.

Din primele informații, una dintre celule a fost pregătită deja pentru a-l primi pe noul locatar. Aceasta a a fost văruită, șobolanii au fost prinși și mutați în altă parte, iar ploșnițelor li s-au scos dinții să nu muște așa de tare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Vlad-Plahotniuc-penitenciarul-13-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Vlad-Plahotniuc-penitenciarul-13-copy-300x300.jpgadminPolitic
Schimbări majore în ministerul de interne. Andrei Năstase a semnat un ordin care a intrat imediat în vigoare. Ministrul de interne a redenumit penitenciarul 13. Acesta se va numi mai nou penitenciarul Plaha. ”Ne-am gândit să-l onorăm cum trebuie pe fostul coordonator al Moldovei și să numim o închisoare în...

Comentează