andrei-galbur-gura-cainarului-copy

Ministrul gras de Externe al Republicii Moldova s-a făcut de rușine la ședința ONU, în care Moldova nu conta deloc. Așa că Andrei Galbur a deschis niște vin de Gura Căinarului și s-a pus pe mâncat purcelușul fript. Din păcate pentru el, nu s-a abținut și a râgâit.

”Domnule Galbur este cel mai gras dintre miniștrii de externe din câți am văzut eu. A mâncat cu bolfele lui uriașe și pentru că mâncă ca Dodon, adică ca porcul, a tras o râgâitură, de s-a speriat şeful său Siroja Lavrov. Apoi s-a şters pe bot cu nişte buletine de vot”, a declarat Dick Suckmydick, jurnalist la Timesnewroman.

După râgâitură, la scurt timp, cei care stăteau în sală au fost evacuați pentru că s-au speriat de un atac chimic. În sală mirosea puternic a gaze de cahlă. Andrei Galbur se scuză şi susține că de când moldovenii plecați au început să-l urască pentru că nu i-a lăsat sa voteze mănâncă ca porcul Dodon. 

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Andrei-Galbur-Gura-Cainarului-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Andrei-Galbur-Gura-Cainarului-copy-300x300.jpgadminSocial
Ministrul gras de Externe al Republicii Moldova s-a făcut de rușine la ședința ONU, în care Moldova nu conta deloc. Așa că Andrei Galbur a deschis niște vin de Gura Căinarului și s-a pus pe mâncat purcelușul fript. Din păcate pentru el, nu s-a abținut și a râgâit. ”Domnule Galbur...

Comentează