adrian-galbur-cna-copy

Andrei Galbur, ministrul Afacerilor Externe a fost arestat de procurorii CNA pentru netrimiterea voturilor în Diaspora. Ministrul a fost lăsat însă rapid să plece acasă după ce a explicat că a avut o problemă cu stomacul și cum ministerul duce lipsă de hârtie igienică, a folosit buletinele de vot.

”Am fost să-l pup în cur pe Vlad Plahotniuc și era o coadăăă. Era și Cristian Tabără, și Liuda Ghimpu, și Marian Pulu. Așa că am așteptat cam mult. În timp ce așteptam am mâncat rahat stricat. M-am stricat la stocam și m-a apuca o subțirică, că nu mai știam cum să ajung la toaletă. Știți, în toaletă la Plaha în loc de hârtie igienică sunt bancnote de euro. În toaleta mea am buletine de vot. Dar se pare că am cheltuit prea multe buletine. M-am șters la fund cu prea multe. Îmi pare rău, diaspora, că mi-am șters fundul de dreptul vostru la vot, de viitorul vostru”, a declarat Andrei Galbur.

Și nu este totul. Fiind foarte flămând, fără să-și dea sama, Andrei Galbur, cel mai gras ministru din lume, a mâncat vreo câteva buletine de vot. Sunt exact miile de buletine de vot care nu au fost trimise în Portugalia. Cum era de așteptat, procuororii Centrului Național al Corupției nu-i deranjează pe corupți, așa că l-au lăsat pe Andrei Galbur să plece.

Protestatarii din fața CEC-ului l-au invitat deja pe ministrul gras al externelor să vină și pe la CEC. Protestatarii promit că îl vor primi cu multe îmbrățișări calde, exact ca pe Liuda Ghimpu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Adrian-Galbur-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Adrian-Galbur-CNA-copy-300x300.jpgadminInternațional
Andrei Galbur, ministrul Afacerilor Externe a fost arestat de procurorii CNA pentru netrimiterea voturilor în Diaspora. Ministrul a fost lăsat însă rapid să plece acasă după ce a explicat că a avut o problemă cu stomacul și cum ministerul duce lipsă de hârtie igienică, a folosit buletinele de vot. ”Am...

Comentează