Andrei Galbur Arestat Turcia copy

Republica Moldova a rămas fără ministru de Externe. Aflat într-o vizită în Turcia, Andrei Galbur a fost arestat și învinuit de înaltă trădare. Asta după ce turii l-au prins când încerca să fure sabia lui Ștefan chlen Mare. Gestul este unul extrem de grav, așa că Turcia ar putea trimite în Moldova 100 de mii de ieniceri găgăuzi ca să transforme țara noastră în pașalâc.

”Ne-am dus să vizităm sabia lui Ștefan chlen Mare. Este o tradiție turcească să-i umilim pe moldoveni. Să le arătăm că noi le-am luat sabia marelui domnitor care ne-a bătut de ne-au zburat turbanele din cap. Andriusha Galbur ne-a cerut să-l lăsăm să se reculeagă singur în fața sabiei. Ni s-a părut ciudat, așa că l-am urmărit ce face. A scos din gât o copie a sabiei și dorea să o pună în locul originalului. Andriusha Galbur ne-a spus că voia să-i ducă sabia coordonatorului Moldovei”, a declarat extrem de supărat Receptor Erdogan, Sultanul Turciei.

”Sabia trebuie să revină urmașului de drept al lui Ștefan chlen Mare. Este evident că actualul domnitor din Moldova, Vlad Plahotniuc, trebuie să o dețină, nu niște păgâni”, a declarat Andrei Galbur.

Turcia a anunțat că va înlocui regimul fanarioligarhiot din Moldova cu unul mai supus Porții Otomane. Totuși, îi oferă o șansă domnitorului Vlad Plahotniuc să se reabiliteze. Acesta trebuie să trimită la Istanbul miliardul furat și 10 mii de ienicerițe tinere.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Andrei-Galbur-Arestat-Turcia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Andrei-Galbur-Arestat-Turcia-copy-300x300.jpgadminInternațional
Republica Moldova a rămas fără ministru de Externe. Aflat într-o vizită în Turcia, Andrei Galbur a fost arestat și învinuit de înaltă trădare. Asta după ce turii l-au prins când încerca să fure sabia lui Ștefan chlen Mare. Gestul este unul extrem de grav, așa că Turcia ar putea...

Comentează