Corina Fusu Limba Rusa copy

Limba rusă nu va mai fi studiată în școlile din Moldova. Decizia a fost luată în secret de ministrul Educației Corina Fusu, care consideră această limbă vinovată pentru toate erorile sistemului de învățământ din Moldova. Potrivit Corinei Fusu, dacă nu ar ști limba rusă, copiii nu ar mai sta așa de mult pe odnoklassniki.

”Este un fakt dovedit științific că odnoklassniki putăiește mințile copchiilor. Și ei stau pe odnoklassniki pentru că știu rusa. Eu zic, daloi limba rusă în școli. Harosh să mai învățăm o limbă așa urâtă. Îi mai prikolina dacă învățăm italianskii, franțuzkii ori ispanskii. Asta îi de ajutor pentru viitor, pentru gastarbaiteri. Că moldovenii care merg în Evropa paluchesk mai bine decât cei care se duc în Rusia”, a declarat Corina Fusu la o ședință secretă a ministerului Educației.

Mai mult, Corina Fusu susține că se vrea ca și în școlile rusești să se învețe în limba română. Potrivit ministrului, dacă ar ști mai puțin rusa, copiii nu ar sta pe odnoklassniki așa de mult și ar învăța, respectiv nu ar mai pica BAC-ul. Decizia secretă va intra în vigoare de ziua lui Mihai Ghimpu, pe 1 octombrie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Corina-Fusu-Limba-Rusa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Corina-Fusu-Limba-Rusa-copy-300x300.jpgadminSocial
Limba rusă nu va mai fi studiată în școlile din Moldova. Decizia a fost luată în secret de ministrul Educației Corina Fusu, care consideră această limbă vinovată pentru toate erorile sistemului de învățământ din Moldova. Potrivit Corinei Fusu, dacă nu ar ști limba rusă, copiii nu ar mai sta...

Comentează