Corina Fusu golgoci copy

Apariție inedită la ministerul Educației. Corin Fusu a venit astăzi fără fustă, îmbrăcată doar în golgocii săi colorați. De data asta, ministrul a adoptat culoarea fuxia, o culoare sobră care să se apreteze cu funcția sa. Evenimentul a șocat delegația FMI, aflată în vizită la ministerul Educației.

”Când a intrat doamna ministru în sală, nouă nu ne-a venit să credem. Am întrebat-o, doamna ministru, nu vi se pare că ați uitat ceva acasa? Ea a fluturat din cap și a început să ne vorbească de mâinile Moscovei. Ce are Moscova cu lipsa fustei, habar nu avem. Văzând asta am decis să acordăm totuși împrumutul Moldovei. Dacă nici ministrul nu are fustă, înseamnă că țara e chiar săracă”, a declarat șeful delegației FMI în Moldova, Dumb Asshole.

Ministrul Educației susține însă că nimeni nu are dreptul să-i spună cum să se îmbrace. Așa că a decis să arate că o femeie poate umbla în ce fel de golgoci vrea, fără să se uite în gura lumii. Cu toate acestea, Corina Fusu a anunțat că purtatul golgocilor fără fustă are un mare dezavantaj: nu poate merge în orașul de corturi din fața Parlamentului fără să fie fluierată.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Corina-Fusu-golgoci-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Corina-Fusu-golgoci-copy-300x300.jpgadminSocial
Apariție inedită la ministerul Educației. Corin Fusu a venit astăzi fără fustă, îmbrăcată doar în golgocii săi colorați. De data asta, ministrul a adoptat culoarea fuxia, o culoare sobră care să se apreteze cu funcția sa. Evenimentul a șocat delegația FMI, aflată în vizită la ministerul Educației. ”Când a intrat...

Comentează