Pentru că este încă fără diploma de grădiniță, Chiril Gaburici a avut un comportament infantil la depunerea jurământului. Acesta este acuzat că a lipit jvachkă de pupitrul pe care și-a depus jurământul. Următorul ministru al lui Plahotniuc a avut neplăcuta surpriză să-și murdărească mâinile de jvachka lui Gaburici.

”Este un rebeonok, un nedoumok, nu are șapte ani de acasă. Nu are nici diplomă de grădiniță, ce să ceri de la acest om? Nu înțeleg cum de a ajuns ministru al economiei când oficial, până acum, nu a terminat nici măcare studiile de de la creșă. Omul ista o să ne conducă economia noastră, dar nu este în stare să se comporte la depunerea jurământului”, s-a plâns femeia de serviciu doamna Jănea.

Și nu este singurul incident din timpul depunerii jurământului. Când trebuia să sărute drapelul Moldovei, Chiril Gaburici și-a suflat mucii. Și Candu s-a făcut de râs. Pentru că era prezik în locul lui Dodon, în loc să spună: ”trăiască dictatorul Plahotniuc”, Candu a strigat: ”groh, groh”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Chiril-Gaburici-Mister-Bin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Chiril-Gaburici-Mister-Bin-copy-300x300.jpgadminSocial
Pentru că este încă fără diploma de grădiniță, Chiril Gaburici a avut un comportament infantil la depunerea jurământului. Acesta este acuzat că a lipit jvachkă de pupitrul pe care și-a depus jurământul. Următorul ministru al lui Plahotniuc a avut neplăcuta surpriză să-și murdărească mâinile de jvachka lui Gaburici. ”Este un...

Comentează