Lenin doborat copy

Ministrul Apărării din Moldova duce lupta cu monumentele sovietice mai departe. După ce a dat jos un tanc de pe pediestal, Șalaru a declarat război statuilor lui Lenin din Moldova. Ministrul a anunțat că toate vor fi topite.

”Evident că începem Lenin de la Moldexpo. De săptămâna viitoare pun soldații să îl dea jos. Este mult bronz în Lenin. Pe piața neagră știți cât costă bronzul? Nu? În schimb, știu eu foarte bine. Este scump. Să nu văd niciun Lenin prin țara asta. Atâta timp cât eu o păzesc, trebuie să ascultați de mine. Jos, Lenin, mâna Moscovei”, a declarat Anatol Șalaru pentru redactorii moldovești.info.

În Moldova sunt 69 de monumente mari care îl înfățișează pe Ilici Lenin. Șalaru susține că va verifica și curțile, casele moldovenilor pentru a-i prinde pe cei care au câte un Lenin mai mic. Cei care îl țin ascuns pe Lenin vor fi acuzați de înaltă trădare și vor fi judecați de Curtea Marțială a Armatei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Lenin-doborat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Lenin-doborat-copy-300x300.jpgadminSocial
Ministrul Apărării din Moldova duce lupta cu monumentele sovietice mai departe. După ce a dat jos un tanc de pe pediestal, Șalaru a declarat război statuilor lui Lenin din Moldova. Ministrul a anunțat că toate vor fi topite. ”Evident că începem Lenin de la Moldexpo. De săptămâna viitoare pun soldații să...

Comentează