Ministrul Apărării a fost arestat de CNA după ce a făcut publice informații strict secrete despre sistemul de apărare aeriană al Moldovei. Viorel Cibotaru a publicat pe facebook poze în care apar avioanele din dotarea armatei. Potrivit CNA, pozele au fost preluate și analizate imediat de cele mai mari puteri militare. Concluzia americanilor și a rușilor a fost unanimă: ”Republica Moldova nu se poate apăra nici în fața unui stol de ciori.

S-a dus dracului toată strategia noastră militară. Ani de zile soldații noștri ieșeau în câmp noaptea și strigau din toți plămânii, VÂÂÂÂJJJJJ! I-am păcălit pe americani și pe ruși că avem avioane performante, care zboară pe întuneric, sunt zgomotoase, dar nu se văd pe radare. Acum suntem expuși. Și asta din cauza grasului de Viorel”, a declarat conducătorul suprem al armatei, Nicolae Timofti. Potrivit președintelui, Viorel Cibotaru ar fi vândut țara pentru un șașlâk și o căldare de vin.

Viorel Cibotaru susține că nu a știut că se află într-o bază secretă moldovenească: ”Am venit la șașlâk cu generalii. Am crezut că mă aflu într-un muzeu aviatic. Mi-am făcut câteva poze și le-am pus pe facebook. Când colo, au venit procurorii și m-au arestat.” Grav este că după ce au văzut avioanele ruginite în pozele pe facebook, câțiva haholi dintr-un sat din Transnistria ne-au declarat război. Armata moldovenească se gândește să capituleze.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Avion-Moldavian-Air-Force.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Avion-Moldavian-Air-Force-150x150.jpgadminPolitic
Ministrul Apărării a fost arestat de CNA după ce a făcut publice informații strict secrete despre sistemul de apărare aeriană al Moldovei. Viorel Cibotaru a publicat pe facebook poze în care apar avioanele din dotarea armatei. Potrivit CNA, pozele au fost preluate și analizate imediat de cele mai mari...

Comentează