Corina Fusu Ginecologie copy

Investigații de amploare în toate liceele din Republica Moldova. Ministra Educației este îngrijorată de viața sexuală prea activă a tinerelor de liceu așa că a cerut să afle exact câte dintre ele se întorc virgine după vacanță. O investigație ginecologică similară va avea loc la sfârșitul anului școlar pentru a afla câte liceence sunt virgine înainte de a pleca în vacanța de vară.

”Școală este acuzată pe nedrept că nu are grijă de fete. Că acestea în loc să învețe, fac sex, respectiv își pierd virginitatea. Ei bine, noi bănuim că activitatea sexuală puternică este în timpul vacanței de vară. Când este responsabilitatea părinților să le păstreze pe tinere virgine. M-am săturat să aud acuzații în adresa școlilor”, a anunțat Corina Fusu într-o conferință de presă.

Din spusele Corinei Fusu, mai multe Asociații Părintești au acuzat școala de faptul că tinerele din Moldova nu mai sunt virgine când ajung la vârsta măritișului. Așa că nu reușesc să se căsătorească pentru că tinerii din Moldova caută doar mirese virgine. Corina Fusu susține că prin investigațiile ginecologice va demonstra contrariul acestor acuzații.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Corina-Fusu-Ginecologie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Corina-Fusu-Ginecologie-copy-300x300.jpgadminSocial
Investigații de amploare în toate liceele din Republica Moldova. Ministra Educației este îngrijorată de viața sexuală prea activă a tinerelor de liceu așa că a cerut să afle exact câte dintre ele se întorc virgine după vacanță. O investigație ginecologică similară va avea loc la sfârșitul anului școlar pentru...

Comentează