Bucuria șoferilor de a avea în sfârșit o autostradă în Moldovea le-a căzut în scârbă. Ministerul Transporturilor a anunțat că șoferii nu au cum să meargă gratuit pe prima autostradă moldovenească. Ministerul a stabilit o taxă pentru respectiva autostradă: 10 lei pentru fiecare kilometru. Banii vor fi folosiți, ca de obicei, pentru vilele miniștrilor, vacanțele deputaților și amantele consilierilor din Chișinău.

”Nici mama nu i-a dat pidijeaba lu tata. Așa că să nu se gândească cumva vreun șofer ca va putea circula fără să plătească pe autostrada moldovenească. Noi avem nevoie de bani. O să punem niște șlagbaume la intrarea pe autostrada din Shorhei și cei care vor ajunge aici vor plăti dacă vor să meargă pe autostradă. Dacă nu, o să-i rugăm să se hurduce ca căruțele pe drumul alăturat. Să nu mă zaibească șoferii că nu vor să plătească, că o să le anulăm permisele”, a declarat directorul Drumurilor de tip autostrăzi, Leonea Iaibu.

Administratorul autostrăzii a fost numit Ilan Shor. Acesta a promis deja că 69 la sută din bani vor fi furați și vor ajunge la Banca de 100 de kile a lui Plahotniuc.

Și mitropolitul Moldovei cere să fie sfințită autostrada de 6 kilometri ca să câștige niște bani de un BMW.

Nemulțumiți, mai mulți shorheieni care nu au bani de taxă au început să împroaște cu pietre în mașinile guvernamentale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Masina-Pavel-Filip-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Masina-Pavel-Filip-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Bucuria șoferilor de a avea în sfârșit o autostradă în Moldovea le-a căzut în scârbă. Ministerul Transporturilor a anunțat că șoferii nu au cum să meargă gratuit pe prima autostradă moldovenească. Ministerul a stabilit o taxă pentru respectiva autostradă: 10 lei pentru fiecare kilometru. Banii vor fi folosiți, ca...

Comentează