Bucuria șoferilor de a avea în sfârșit o autostradă în Moldovea le-a căzut în scârbă. Ministerul Transporturilor a anunțat că șoferii nu au cum să meargă gratuit pe prima autostradă moldovenească. Ministerul a stabilit o taxă pentru respectiva autostradă: 10 lei pentru fiecare kilometru. Banii vor fi folosiți, ca de obicei, pentru vilele miniștrilor, vacanțele deputaților și amantele consilierilor din Chișinău.

”Nici mama nu i-a dat pidijeaba lu tata. Așa că să nu se gândească cumva vreun șofer ca va putea circula fără să plătească pe autostrada moldovenească. Noi avem nevoie de bani. O să punem niște șlagbaume la intrarea pe autostrada din Shorhei și cei care vor ajunge aici vor plăti dacă vor să meargă pe autostradă. Dacă nu, o să-i rugăm să se hurduce ca căruțele pe drumul alăturat. Să nu mă zaibească șoferii că nu vor să plătească, că o să le anulăm permisele”, a declarat directorul Drumurilor de tip autostrăzi, Leonea Iaibu.

Administratorul autostrăzii a fost numit Ilan Shor. Acesta a promis deja că 69 la sută din bani vor fi furați și vor ajunge la Banca de 100 de kile a lui Plahotniuc.

Și mitropolitul Moldovei cere să fie sfințită autostrada de 6 kilometri ca să câștige niște bani de un BMW.

Nemulțumiți, mai mulți shorheieni care nu au bani de taxă au început să împroaște cu pietre în mașinile guvernamentale.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Masina-Pavel-Filip-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Masina-Pavel-Filip-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Bucuria șoferilor de a avea în sfârșit o autostradă în Moldovea le-a căzut în scârbă. Ministerul Transporturilor a anunțat că șoferii nu au cum să meargă gratuit pe prima autostradă moldovenească. Ministerul a stabilit o taxă pentru respectiva autostradă: 10 lei pentru fiecare kilometru. Banii vor fi folosiți, ca...

Comentează