Porsche Cayene Parlament copy

Pentru că nu sunt obișnuiți să circule pe drumurile bune, asfaltate, care nu au gropi, șoferii circulă cu viteze mari prin Moldova și provoacă accidente. În aceste condiții, ministerul Transporturilor a decis să angajeze o firmă să facă gropi în asfaltul nou.

”Firma este serioasă, din Șoldănești. Sunt experți în săpat gropi. Nu știu dacă ați fost în Șoldănești să vedeți ce gropi au pe drumurile lor. Nimeni nu merge cu mai mult de 10 la oră. Aici, pe lângă Chișinău, zboară unii cu 200 la oră. Așa că fac accidente, se omoară unii pe alții. Moldovanul nu-i obișnuit să meargă pe asfalt fără gropi. Moldovanul dacă nu are gropi, face accident. Trebuia să ne gândim de la început să construim drumuri cu gropi”, a declarat ministrul Transporturilor, Iurie Chirinciuc.

Așa că, dacă ați văzut gropi în drumurile noi din Moldova, trebuie să știți că acestea nu sunt pentru că firma de construcție a lucrat prost, pur și simplu, echipa de muncitori din Șoldănești s-a pus serios pe treabă. Pe de altă parte, companiile care au construit drumurile susțin că în câteva luni șoselele noi vor avea din nou gropi și sugerează ministerului să nu se chinuie prea tare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Porsche-Cayene-Parlament-copy-1024x683.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Porsche-Cayene-Parlament-copy-300x300.jpgadminSocial
Pentru că nu sunt obișnuiți să circule pe drumurile bune, asfaltate, care nu au gropi, șoferii circulă cu viteze mari prin Moldova și provoacă accidente. În aceste condiții, ministerul Transporturilor a decis să angajeze o firmă să facă gropi în asfaltul nou. ”Firma este serioasă, din Șoldănești. Sunt experți în săpat...

Comentează